Nyheter

Webbsändningar, bortamatcher och kanonpriser!

I år kommer Sportsground sända ett femtiotal matcher från grundserien plus de flesta matcherna i slutspelet. Till vår stora lycka kommer det med största sannolikhet vara möjligt att se alla Luleå Baskets matcher på webben. Det innebär att vi kan följa lagets framfart trots att matcherna inte äger rum i Luleås baskettempel.

Vet du redan nu att du kommer sitta bänkad framför din TV eller dator varje bortamatch har vi goda nyheter! Du kan nämligen lösa årskort till alla Sportsgrounds sändningar och därmed får du rabatterat pris per match. Årskortet gäller för alla matcher som sänds av Sportsground, inklusive slutspel.

Du blir försedd med ett kort där det finns en unik kod som tillhör just dig. Den koden anger du när du loggar in för att kunna se matchen på basketligandam.se. Köper du kortet nära inpå match och inte har möjlighet att komma till kansliet och hämta ditt kort så mejlar vi din kod till dig.

Pris 750kr 

Sändningen hittar du på www.basketligandam.se/webbtv

BESTÄLLA ÅRSKORT – så här gör man:
Ni kan välja att betala med:
Swish: 123 086 63 50 (viktigt att ni anger WEBB-TV vid betalning)
Bankgiro: 709-3529 (viktigt att ni anger WEBB-TV vid betalning)
Eller besök oss på kansliet och betala på plats.

Kontakta oss sedan på på info@luleabasket.com och ange namn och antal. Korten finns sedan att hämta på Luleå Baskets kansli i Luleå Energi Arena.

#stayhungry