Nyheter

Rosa Matchen: En livsviktig kväll

Den 18/10 är det dags för Rosa Matchen, en livsviktig kväll i Luleå Energi Arena där alla kan hjälpas åt att göra verklig skillnad. 

Varje år spelar Luleå Basket en match i klädd i rosa för att lyfta frågan om bröstcancer och för att bidra till forskningen mot en sjukdom som varje år drabbar människor i vår närhet. Tillsammans med Luleå Basket kan du hjälpa till att besegra cancern. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Därför uppmanar vi vår publik att dagen till ära komma klädda i Rosa och stödja vår insamling i förmån för Rosa Bandet.

Såhär kan du bidra:
I foajén kommer rosa Luleå Basket tröjor finnas till försäljning för 200kr (barn 150kr) där 20kr av priset går oavkortat till vår insamling.

Ett Rosa lotteri kommer finnas på plats där hela intäkten går till vår insamling, en lott kostar 30kr och vinsten är en affisch gjord av konstnären Maja Andersson.

Så kallade Rosa biljetter finns redan nu att köpa där 20kr av biljettpriset oavkortat går till vår insamling.

Matchställen som laget spelar i kommer efter matchen dyka upp på Tradera där de auktioneras ut till högstbjudande, hälften av priset går till vår insamling.

Vill du stödja vår insamling direkt kan du välja att swisha BESEGRA 45030 till 901 95 14 för att skänka pengar. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Du kan även följa vår dansutmaning på Instagram där vi dansar i rosa tröjor och utmanar andra elitlag att skänka pengar till cancerforskningen och i sin tur utmana tre nya lag.

Hjälp oss göra skillnad den 18e oktober.

 

Mer information om vår insamling hos Cancerfonden hittar du HÄR.