Nyheter

Sofia Hägg klar för ytterligare en säsong

– Jag vill fortsätta utvecklas som basketspelare. Detta är den största anledningen till att jag valt att bo kvar i Luleå och spela för Northland även nästa säsong säger Hägg. Det finns bra träningsmöjligheter och jag får varje dag en utmaning genom att träna med några av de bästa spelarna. Jag trivs även väldigt bra i staden Luleå och jag känner mig trygg med tränarna, laget och klubben. Jag är väldigt glad över att få möjligheten att stanna och jag ser fram emot nästa säsong

– Sofia visade redan förra säsongen att samtidigt som hon var med lite för att se och lära så var det svårt att blunda för hennes tuffa och orädda spel som tidigt gav Sofia många minuter i matcherna.
Att Sofia som antagligen kunde tagit plats i vilket ligalag som helst väljer att stanna kvar här hos oss får anses som ett gott betyg till föreningen och hur hårt de jobbar för att skapa bra förutsättningar för alla våra tjejer, säger coach Tillman.

För mer information, kontakta:

Sofia Hägg
073-6497185

Jens Tillman
Coach Northland Basket
070-8838155