Nyheter

Sponsorträff – steget ut i Europa

Den 8:e september bjöd Luleå basket in samtliga samarbetspartners till en lunchträff där föreningen informerade om den kommande säsongen. Lunchen blev välbesökt av 98 st samarbetspartners som efter mötet minglade och åt lunch tillsammans i LIVE- restaurangen.

 Ordförande Britta Stoltz-Lundström och  Coach Jens Tillman berättade om det spännande året som Luleå Basket har framför sig genom klivet ut i Europa med spel i Eurocup samt försvarandet av SM-guldet

och vad detta betyder för Luleå och Norrbotten. Malin Söderman, regionchef hos Rikshem, fanns även på plats för att berätta om deras satsning i Luleå och det samarbete som har inletts med Luleå Basket. Niklas Nordström från Luleå Kommun gästade träffen och pratade om den spännande utveckling som Luleå och Norrbotten har framför sig.