Nyheter

Boobies för Rosa oktober

På torsdag 22 oktober 19.00 spelar Luleå Basket den årliga Rosa Matchen där vill vi uppmärksamma och samla in pengar till bröstcancerforskningen. Vi gör detta tillsammans med Rosa oktober – Stiftelsen mot bröstcancer i Luleå.

På torsdag kan du köpa våra rosa lotter där hela lotteriintäkten oakortat går till Rosa oktober – Stiftelsen mot bröstcancer i Luleå. Pris per lott är 20 kr eller tre stycken för 50 kr. Vinsten är inget mindre än denna fantastiska handmålade illustration Boobies av bodentjejen och numera växsjöbon Maja Andersson. Maja har ett förflutet som basketspelare i Boden Basket och kanske var det just basketintresset som avgjorde när hon inte tvekade en sekund på att skänka en tavla till vårt lotteri.

brösttavla

Med illustrationen Boobies vill Maja Andersson säga att det inte spelar någon roll om de är små, stora, hängiga eller bruna. Det enda som spelar roll är att de får umgås i par. Hon menar också att det finaste man har ska inte vara på bordet, utan på väggen. Under oktober månad säljer hon illustrationen Boobies till förmån för RosaBandet. Illustrationen kostar 399kr + frakt (a3-storlek) och 50% går till RosaBandet. Vill du beställa en illustration gör det du det via hej@majaandersson.se.