Nyheter

Poängfest borta mot Akropol

Efter en sur förlust i bortamatchen mot Bulgariska Dunav så var frågan om vi orkade ställa om mentalt och om 12-timmars resan under fredagen skulle sitta kvar i kropparna?

Svar nej!

Vi kom ut och spelade väldigt inspirerat och kontrollerade Akropol defensivt samtidigt som vi hittade bra öppna avslut offensivt genom att spela osjälviskt men med ett gott självförtroende. Samtliga spelare fick gott om speltid men också gott om vila, det resulterade i att vi som oftast hade “fräscha” spelare på golvet och kunde hålla upp tempot i såväl anfall som försvar.

Att ett lag gör över 100 poäng i en match hör väl kanske inte till vanligheterna. Vi skjuter normalt väldigt bra utifrån men idag vi hade en riktigt bra dag skyttemässigt och satte hela 17/25 trepoängare där Martina Stålvant var stekhet och satte hela 8/10.

Slutresultatet skrevs till hela 44-121

– Jens Tillman