Nyheter

Sändning av matchen ikväll mot Istanbul

UPDATE: Har precis pratat med den turkiska tv-stationen och tydligen så går inte webbsändningen att nå från utlandet vilket inte var den informationen vi fick förra veckan. Basketradios sändning är dock ok så ni får visualisera spelet via de duktiga kommentatorerna där!

Matchen ikväll går att följa via webbtv och radio. Basketradio finns på plats för att ge er en spännande uppdatering av matchen. Varför inte se matchen på webben och samtidigt lyssna på Basketradio för svenska kommentatorer? Det kan ju aldrig bli för mycket basket samtidigt!

Matchen kommer att webbsändas på en turkisk sida. Vi har tyvärr inte direkt länk till sändningen, men förhoppningsvis syns det tydligare närmare matchen. Denna artikel uppdateras vid matchstart om vi har en exakt länk då. Uppkast är 17.00 svensk tid.

Basketradios sändning kan ni lyssna på här: http://www.spreaker.com/user/8046137

Länk till den turkiska webbsidan: www.trtspor.com