Nyheter

Mellofesten direkt efter lördagens match

Lördag den 12 mars möter Luleå Basket Alvik i Luleå Energi Arena 18.00. Direkt efter matchen byter vi tema och laddar om för en livesändning på våra storbildsskärmar av finalen i Melodifestivalen. LIVE-restaurangen har laddat upp med Mellodrinkar och en specialkomponerad snacksmeny.

Gratis inträde från kl 19.30!

I VIP-rummet, kvällen till ära kallad för Greenroom, stylar Mari Lundmark och hennes duktiga kollegor från By Deco dig enligt konceptet Final Touch. En enklare Make Up som tar fram ditt bästa jag och gör dig redo för en glammig kväll. Mari har tidigare jobbat som stylist åt Melodifestivalen. Missa inte denna chans till gratis proffsstyling!

Under kvällen kommer vi att erbjuda tävlingar med fina priser, samt ett Melloinspirerat dansgolv fram till kl 01.

Ta med dig en vän, grannen, svärmor eller dejten till Mellofesten!