Nyheter

Lagkaptenen förlänger

Lagkapten Anna Barthold förlänger sitt kontrakt med klubben ytterligare en säsong.

– Det är jätteroligt för Luleå Basket att Anna Barthold vill spela basket med oss nästa säsong. Anna har betytt oerhört mycket för Luleå Basket och hela Luleå stad senaste säsongerna. Hennes spel och ledarskap kommer att bli jätteviktig i processen att bygga ett nytt guldlag som kan konkurrera ute i Europa. Som ny coach känns det oerhört stimulerande att Anna vill vara med, säger David Visscher.

– Sedan säsongen tog slut har jag uppvaktats från klubbar runt om i världen. Där jag befinner mig i livet är det många olika faktorer som ska vägas in och fungera innan ett beslut kan tas. Det känns därför jättekul att skriva på för Luleå Basket ytterligare en säsong. Jag älskar att spela inför vår fantastiska publik och alla de fans som visar mig uppskattning. Det kommer också att bli väldigt roligt att få kombinera Basketligan Dam och Eurocup nästa säsong, säger Anna Barthold.

Foto: Per Pettersson