Nyheter

Katie Bussey stannar

I söndags kunde vi gå ut med den glädjande nyheten att Katie Bussey fortsätter i Luleå Basket även kommande säsong.

”Sedan Katie Bussey kom till Luleå Basket har resultatet blivit tre SM-guld på tre år. Bara det facit är enormt, men Katie har gett så mycket mer till basketen i Luleå med sin personlighet och positiva attityd. Både sportslig på basketplanen, men även utanför planen så det känns riktigt skönt att Katie bestämt sig för att spela ett år till i Luleå Basket. En viktig pusselbit i uppbyggnaden av laget till kommande säsongen”, säger huvudtränaren David Visscher

”After considering my offers, I decided Luleå was the best option for me. I’m exited to continue a winning tradition and grow the Swedish basketball culture with Luleå Basket”, säger Katie Bussey.