Nyheter

Kanadensisk guard signad

I förra veckan skrev kanadensiska spelaren Dakota Whyte på för ett år i Luleå Basket.

Whyte snittade den förra säsongen 13 poäng och 4 assist på University of Wisconsin. Hon har spelat 15 matcher för Kanadas utvecklingslandslag och fanns med i seniorlandslagets trupp på 24 spelare.

– I am so excited to have the opportunity to play for Lulea Basket. I believe it will be a great fit for me and I am ready to work as hard as I can to contribute to their great legacy, säger Dakota I en kommentar

– Dakota Whyte är en klassspelare och en bra person. Hon kan spela både point-guard och scoring guard, är en bra försvarspelare och har visat att hon kan spela basket på stora scener. Hennes ödmjuka personlighet kommer passa bra i vårt basketlag. Jag tror Luleåpubliken kommer att älska Dakota Whyte. Vi är glada att välkomna Dakota till vår familj, säger tränare David Visscher i en kommentar.

Foto: http://slansportsmanagement.com/dakota-whyte