Nyheter

Makedonsk forward ansluter till truppen

Den allsidiga spelaren Jelena Antic har skrivit på ett femmånaderskontrakt med klubben. Det finns sedan möjlighet, om båda parter är överens, att förlänga Jelenas kontrakt till slutet av säsongen.

Antic är 187 cm och spelade förra säsongen i den rumänska klubben Alba Iulia där hon snittade 13 poäng och 6 returer.

– I am very happy to be a part of this great club with the best fans, as I hear. I will do my best at helping the team achieve its goals, which is to win as many games as possible and hopefully together we can celebrate the championship”, säger Jelena i en kommentar

– Jelena Antic är en komplett basketspelare som kan göra allt på basketplanen. Hennes kombination av längd och teknik kommer att göra henne till en svår spelare för motståndarna att stoppa.  Hon kommer att bli en spännande spelare för basketfans i Luleå Energi Arena att titta på, säger coach David Visscher i en kommentar.

Bildkälla: http://www.prodep.com/en/jugadoras/interior/515