Nyheter

Ung Luleåtjej till truppen

Elin Lomgren har skrivit på ett ettårskontrakt med Luleå Basket.

Elin LomgrenElin Lomgren, född 1997, är guard och 171 cm lång. Hon kommer senast från Luleå Stars i Basketettan där hon snittade 6,1 poäng 4,4 returer och 1,5 assist per match.

– Att spela för Luleå basket ser jag som en stor utmaning. Att få möjligheten att träna och spela med erfarna spelare är stort, lärorikt och är en  fantastisk möjlighet för mig. Jag ser fram emot att ta nästa steg, det ska bli grymt spännande, säger Elin i en kommentar.

– Elin är en Luleåtjej som har utvecklats varje år från Gammelstad Basket till Luleå Stars och nu till nästa steg, Luleå Basket. Hon är atletisk och explosiv med en bra skott. Hon har en superattityd och krigar alltid på planen, säger coach David Visscher i en kommentar.

 

Bildkälla: http://idrottonline.se/LuleaStarsBBK-Basket/Damlaget/Truppen