Nyheter

Talangfull ungdomslandslagsspelare klar

Kristin Seman har skrivit på ett ettårskontrakt med Luleå Basket.

Kristin Seman, född 1997, är guard och 172 cm lång. Hon kommer ursprungligen från Täby Basket och spelade förra säsongen med Fryshuset Basket där hon snittade 7,5 poäng, 3,1 returer och 2,8 assist per match. Förra sommaren var hon uttagen i Sveriges U18-lag.

– Att få spela i Sveriges största basketstad och träna varje dag med riktigt bra spelare kommer ge mig chansen att utvecklas ordentligt. Jag kommer att göra mitt yttersta för att bidra till ytterligare framgångar för Luleå Basket. Det känns utmanande. Jag är supertaggad! säger Kristin i en kommentar.

– Kristin är jättevälkommen till Luleå och Luleå Basket. Hon är en ung, talangfull guard som är svårstoppad i anfall och tuff och intelligent i försvaret. Hon kommer att passa in bra med den snabba spelstil vi vill utveckla under säsongen, säger coach David Visscher i en kommentar.

 

Bildkälla1: http://www.basket.se/Nyheter/nyheterfransbbf/Nyhetsarkiv/DU18TungtavslutpaEMmed2-poangsforlustmotTurkiet
Bildkälla 2: http://www.fryshusetbasket.se/damlaget.html