Nyheter

Ny assisterande tränare

Johanna Riihiaho, född och uppvuxen i Luleå med Höken Basket som moderklubb, har skrivit på som assisterande tränare för klubben.

De senaste fyra åren har Johanna coachat Gammelstad Basket, förutom en kortare tid när hon coachade KFUM Uppsala Basket. Parallellt med det har hon även coachat Norrbottens distriktslag och i Region norra de senaste fyra åren.

– Jag är väldig glad att vi har fått Johanna Riihiaho till Luleå Basket som assisterande tränare. Johanna är en duktig coach med en skarp baskethjärna. Jag har haft chansen att samarbeta med Johanna i Gammelstad Basket och har imponerats av hennes kunskap och proffsiga inställning till coachyrket. Utöver Johannas basketkompetens är hon en välorganiserad människa med en tuffhet som vi kommer att ha nytta av i den kommande säsongen, säger coach David Visscher i en kommentar.

– Att vara en del av coachstaben för Luleå Basket ser jag som en stor utmaning. Jag ser fram emot att dels få arbeta med David som är en duktig och erfaren coach samt att få möjligheten att arbeta med ett lag som är på elitnivå både nationellt och internationellt. Det kommer att bli en lärorik, tuff, utvecklande men framförallt en rolig säsong. Jag ser verkligen frame mot den, säger Johanna Riihiaho I en kommentar.

Bildkälla: http://www.anpdm.com/newsletterweb/464450407148475F43764243/47455B4770424A514770454759?utm_source=apsis-anp-3&utm_medium=email&utm_content=v_6_2011&utm_campaign=v_6_2011