Nyheter

Ytterligare en lulebo till truppen

Luleåbon Fanny Mosesson har skrivit på ett ettårskontrakt med Luleå Basket.

Fanny MosessonFanny Mosesson, född 1996, är guard och 167 cm lång. Fannys moderklubb är Höken Basket och hon spelade senaste säsongen med Luleå Stars där hon snittade 5,7 poäng, 1,8 assist och 2,7 returer per match.

“Det känns jätteroligt att få vara en del av Luleå basket som spelare! Att få träna och spela med ett riktigt bra lag ger mig stora möjligheter att utvecklas som basketspelare. Jag förväntar mig en tuff, utvecklade men framförallt en rolig säsong.”, säger Fanny Mosesson.

”Vi är glad att välkommen Fanny Mosesson till Luleå Baskets lag. Jag har haft kontakt med Fanny i flera år och följt hennes utveckling till den spelare hon är idag. Hon är en mångsidig guard som kan ledare laget fysisk, teknisk och kanske ännu viktigare mentalt. Hon förstår basket och kommer fortsätter att utveckla som basketspelare hos oss. Varmt välkommen Fanny!”, säger coach David Visscher.

 

 

Bildkälla: http://idrottonline.se/LuleaStarsBBK-Basket/Damlaget/Truppen