Nyheter

Nu släpps biljetterna!

© Foto: Per Pettersson.

© Foto: Per Pettersson.

Nu är det äntligen dags för biljettsläpp säsongen 2016/2017

Söndag den 11 september finns samtliga matchtillfällen tillgängliga för köp i Eurocup och Basketligan Dam. Biljetterna går att köpa via hemsidan (E-biljett), Kulturens Hus samt på Luleå Energi Arena under familjedagen den 11 september mellan kl 14-17.00.  Det finns fortfarande årskort kvar till försäljning om du vill säkra din plats under hela säsongen inklusive slutspelet.

Hemmapremiären i damligan den 29 september- ett derbymöte

Vi räknar med ett högt tryck på premiärmatchen mot Udominate Basket torsdag den 29 september kl 19.00. Säkerställ din plats redan på söndag med biljettköp för att inte missa en spännande match!

Familjedag och öppet hus söndag den 11 september kl 14-17.00

På söndag öppnar vi upp dörrarna för alla familjer och basketvänner som vill få en närmare titt på vår verksamhet. Vi bjuder på kaffe, saft och bullar samt olika aktiviteter tillsammans med laget och coacher. Varmt välkomna, ingen föranmälan krävs.

En Rosa höst 

Luleå Basket har en mångårig tradition att under oktober månad spela en Rosa Match till frömån för bröstcancerforskningen. Denna match spelas fredag den 14 oktober kl 17.30. Laget spelar i Rosa Matchställ och en del av matchens intäkter kommer att skänkas till Cancerfonden.