Nyheter

Härligt vinst i Rosa Matchen

Årets Rosa Match är avklarad och det blev en härlig vinst mot Uppsala Basket med 92-47. Lotteri och rosa t-shirtar fanns till försäljning för att samla in pengar till Rosa Bandet. Tjejerna spelade också i rosa matchställ som kommer att auktioneras ut efter matchen där hälften av intäkterna går till Rosa Bandet. 

– Det var kul att alla fick vara med i protokollet ikväll och att alla kunde ta för sig när de var inne på planen. Det är bra att vi håller i matchen igenom och håller ned motståndarnas siffror. Kul också att vi fick igång lite sving och fart mot slutet, säger assisterande coach Johanna Riihiaho efter matchen.

Anna Barthold gjorde en dubbel-dubbel med 15 returer och 18 poäng. Kvällens matchvärd Försvarsmakten utsåg Dakota Whyte, också 18 poäng i matchen, till matchens lirare.

Nästa hemmamatch är redan nu på tisdag 18 oktober när vi tar emot Visby Ladies klockan 19.00.

Foto: Alf Lindbergh