Nyheter

FÖRETAGSBASKET-SM 2016-2017

Nu är det äntligen dags att anmäla er till Företagsbasket-SM 2016-2017. Efter en lång och mörk höst och vinter vill vi lysa upp er tillvaro med en rolig after work i glada vänners sällskap. Ta med personal, kunder eller vänner till en trevlig och givande kväll.
Välkommen till Luleå Basket och Luleå Energi Arena fredag den 27 januari för en annorlunda after work då ni tillsammans med andra företag bildar basketlag, ledda av Luleå Baskets coacher och spelare.

Vi börjar eftermiddagen med ett uppsnack där Luleå Baskets huvudcoach David Visscher berättar om säsongen och klubbdirektör Monica Wikström-Johansson om klubbens fortsatta resa. Därefter presenterar vi spelschemat, värmer upp och spelar matcher mot varandra. Vi avslutar med en fantastisk trevlig middag, mingel och prisutdelning.

När: Fredag 27 januari 2017
Var: Guldtemplet Luleå Energi Arena
Hur: Medtag basketdojjor, spelarkläder och ett glatt humör

Program:
16.00 – 17.00 Samling stora konferensen på Luleå Energi Arena. Spelare och coach går igenom basketregler, strategier och tips inför kvällen.
17.00 Ombyte
17.30 Uppvärmning
17.45 Uppkast
17.45-20.00 Företagsbasket-SM startar. Frukt, snacks och alkoholfri dryck finns att tillgå
20.00 Middag (Nattbakad högrev med potatisgratäng, chilibearnaise och rödvinssås) och prisutdelning

Regler:
Vi kommer att spela 2×5/10 minuter (beroende på antal anmälda lag) med 4×4 spelare samt egen coach, domare och tidtagare. Vi spelar tvärs över planen, så det blir två matcher samtidigt som spelas.
Ni företag kan välja att anmäla ett helt lag (min 5 st max 10 st) eller ett antal spelare som fördelas i olika lag.

Enskild anmälan eller laganmälan till: sara.stark@luleabasket.com senast den 24 januari.

Anmälningsalternativ:
1. Företagslag med eget namn, t ex Team Kreativgruppen (5-10 personer) 5000 kr.
2. Om ni inte får ihop ett helt eget lag, kan ni anmäla en eller flera personer var för sig. Personer utan ett eget lag, lottas in i mixade lag. 500 kr/person.

I priset ingår: Uppsnack, snacks, basketturnering och middag. Var vänlig ange eventuell matallergi/specialkost. Ovanstående priser är ex moms.

Luleå Basket önskar er hjärtligt välkomna till denna företagsbasketkväll!

#StayHungry #together