Nyheter

Webbsändning av semi 3 ikväll

Efter en jämn första match i Luleå tog Luleå ordentligt tag i semifinalserien efter vinst med 27 poäng i Alvik i tisdags och ställninen är 2-0 i matcher. Vinst ikväll och Luleå är klara för final för fjärde året i rad.

Luleå Baskets makedonska stjärna Jelena Antic har visat framfötterna ordentligt de senaste tre hemmamatcherna där hon gjort en trippel-dubbel varje gång. De tre första i hennes karriär till och med! Om hon kommer upprepa bedriften ikväll ville hon inte riktigt sia om.

”If my teammates take their shots, sure I’ll get the 10 assists and I’ll get my tripple-double”, skojar hon. Nedan kan ni höra om hennes övriga tankar kring matchen.

OBS! Intervjun gjordes igår, därför pratar intervjuaren om att matchen spelas imorgon. 

Foto överst: Mattias Pantzare