Nyheter

En stark tro på framtiden

Regerande svenska mästarna Luleå Basket har kammat hem ytterligare ett SM-guld. Det fjärde i ordningen. Luleå Basket arbetar hårt med att skapa en positiv framtidstro i Norrbotten, inte minst bland idrottande tjejer. BDX är en viktig partner som gör detta arbete möjligt, därför är vi stolta över att fortsätta vårt fina samarbete med BDX som Guldpartner. Ensam är inte stark, men tillsammans kan vi göra skillnad.

– Framtidsbyggarna BDX är en av våra största och viktigaste partner. Vi hade inte klarat av denna resa på egen hand. BDX vill, precis som Luleå Basket, bidra till unga tjejers och killars framtidstro i Norrbotten och vi vill båda vara en positiv förebild för näringslivet i hela länet, säger klubbdirektör Monica Wikström-Johansson.

– Vi är en oerhört stolt och nöjd partner till Luleå Basket, säger Håkan Nilsson BDX. Luleå Basket har återigen visat hur man med hårt lagjobb, ett stort hjärta och framförallt en stark tro kan nå sina högt satta mål om att fortsätta vara Sveriges bästa basketlag. Klubbens engagemang visar sig både på och utanför plan, och det värdskap och bemötande vi som kunder och partners får från alla i föreningen är helt fantastisk, avslutar Nilsson.