Nyheter

Allis Nyström stannar

Allis Nyström, uppvuxen i Luleå och basketfostrad i Vråken, fortsätter i Luleå Basket kommande säsong och gör då sin sjunde säsong för klubben.

Allis har ett tvåårskontrakt men klubben, men med en klausul inför kommande säsong där hon har möjlighet att bryta kontraktet om klubben inte spelar i Eurocup säsongen 2017/2018. Idag kom beskedet att Luleå Basket inte kommer att spela i Eurocup, men dock i EEWBL ute i Europa, och Allis Nyström väljer att stanna i klubben även nästa säsong.

– Det känns jättebra att fortsätta i Luleå Basket ytterligare ett år. Det känns också spännande med den nya Europaligan, säger Allis Nyström.

– Vi är otroligt glada att få ha Allis Nyström i truppen även nästa säsong. Allis är en fantastisk förebild både på och utanför basketplanen och hon tar hela tiden kliv i sin utveckling vilket inte minst syntes den här senaste säsongen när hon blev vald till MVP i finalserien, säger Sara Stark, sport- och eventansvarig Luleå Basket.