Nyheter

Klubbdirektör Monica Wikström-Johansson lämnar

Luleå Baskets klubbdirektör Monica Wikström-Johansson kommer av hälsoskäl att lämna sin tjänst till sommaren.

– På grund av hälsoskäl har jag i samråd med läkare kommit fram till att jag måste dra ner på tempot och tänka på min hälsa. Jag har därför tagit beslutet att lämna över stafettpinnen. Det har varit ett oerhört spännande och intressant jobb och jag brinner verkligen för att jobba med damidrott. Jag är glad över att jag fick förtroendet att få vara en del av denna framgångssaga och det är med stolthet jag lämnar över mitt uppdrag till nästa person, säger Monica Wikström-Johansson.

– Jag beklagar djupt att Monica inte bedömer det som möjligt att fortsätta efter ett första mycket framgångsrikt år som klubbdirektör. Monica har på ett synnerligen förtjänstfullt sätt fört klubben till fortsatta framgångar. Utnämningen av Svenska Basketbollförbundet till ”Årets matcharrangör” samt det fjärde raka SM-guldet talar sitt tydliga språk, säger styrelseordförande Lars-Olov Söderström i en kommentar.

Arbetet med att finna en efterträdare till Monica inleds nu omedelbart i ett samarbete med rekryteringsföretaget Cesab. HÄR kan ni läsa mer om tjänsten på Cesabs webbsida.