Nyheter

Luleåtalangen förlänger

Gammelstadsuppväxta Elin Lomgren förlänger ett år med Luleå Basket. Under sin föregående debutsäsong i Basketligan Dam snittade hon 12.08 min, 2,4 poäng, 0,5 assist och 1,7 returer per match.  

– Elin är en riktig kanontjej som alltid krigar på planen. Hon har haft en bra debutsäsong i ligan och hon är atletisk och explosiv med ett bra skott så vi ser en stor utvecklingspotential i henne, säger Sara Stark, sportansvarig Luleå Basket.

– Jag tycker det ska bli riktigt roligt och spännande att få spela ett år till för Luleå Basket. Förra säsongen var fantastisk på många sätt, ett gäng med humor som fick mig att trivas och som delade med sig av sina erfarenheter. Jag ser fram emot att i kommande säsong träna och spela med bra basketspelare, det kommer att ge mig möjlighet att utvecklas mer. Ser fram emot en ny grym säsong – jag är supertaggad, säger Elin Lomgren i en kommentar.