Nyheter

Sofia Hägg fortsätter

Sofia Hägg fortsätter i Luleå Basket. Sofia kommer nu att göra sin fjärde säsong i klubben.

– Jag väljer att stanna kvar i Luleå eftersom det är basketstaden nummer ett i Sverige. Jag trivs väldigt bra i Luleå och har möjlighet att kombinera basket med studier. Det blir min fjärde säsong i klubben och jag ser verkligen fram emot kommande säsong med dess nya utmaningar, säger Sofia Hägg.

– Det känns jättebra att Sofia vill fortsätta med Luleå Basket på nästa säsongs resa. Sofia har en härlig inställning till både träning och match och bidrar med mycket glädje i gruppen. Spelmässigt håller Sofia på att etablera sig på den svåraste positionen i basket, point guard. Hon har blivit bättre för varje säsong så vi ser med spänning fram emot nästa säsongs utveckling, säger huvudcoach David Visscher.