Nyheter

Klart med ny klubbdirektör

Christer Sehlin blir ny klubbdirektör för Luleå Basket.

Christer kommer ursprungligen från Sollefteå och flyttade upp till Luleå på slutet av 80-talet för att gå på Basketgymnasiet. Han kommer senast från Samhall där han jobbat som National Account Manager.

– Det ska bli oerhört inspirerande och kul att kombinera basketintresset med affärsmannaskapet. Jag ser med tillförsikt fram emot säsongen, båda med ligan och Europaspel. Jag hoppas att våra trogna samarbetspartners vill vara med på den fortsatta satsningen mot att bli Sveriges ledande damelitklubb, säger Christer Sehlin.

– Jag är glada att vi kunnat rekrytera en marknadsinriktad klubbdirektör med goda ledaregenskaper och en bra förankring i Luleås basketliv, säger ordförande Lars-Olov Söderström.