Nyheter

Klart med ny stjärnguard

Luleå Basket har skrivit ett ettårskontrakt med nyutexaminerade, amerikanska Miami University-spelaren Jessica Thomas. Jessica Thomas är född 1994, är 168 cm lång och spelar som point guard. I våras blev hon draftad av WNBA-laget San Antonio där hon sen var kvar under försäsongen. Under hennes sista år på college snittade hon 13 poäng, 3,9 assists och 2,4 returer per match.

– Jessica är en klasspelare som kan både skapa för sig själv och sina medspelare. Precis den sortens point guard vi har letat efter. Hon kommer från min gamla hemtrakt, Gainesville, Florida så jag har bra koll på henne som spelare och, kanske minst lika viktigt, som person.  Det ska bli riktigt kul att se henne spela basket i Luleå Energi Arena i höst, säger David Visscher.

– I am excited to be able to play the game I love at the next level and I have heard nothing but GREAT things about Luleå. From the community, the fans and the support the team receives. I am looking forward to giving everything I have to offer to Luleå, sager Jessica i en kommentar.

 

Bildkälla: http://www.excellesports.com/news/miami-jessica-thomas-college-basketball/