Nyheter

Rebecka Garderyd fortsätter

Rebecka Garderyd stannar i Luleå Basket ytterligare en säsong. Rebecka skrev förra året på ett tvåårskontrakt med en Eurocupklausul som hon valt att ej använda. Rebecka var drabbad av skador förra året som gjorde att hon inte kunde spela någon match. Hennes rehab har fortsatt under sommaren och vi hoppas att Rebecka blir hel så snart som möjligt.

– Det känns jättebra att stanna kvar i Luleå Basket och jag hoppas kunna bli helt friskt så jag kan få bidra och utvecklas på basketplanen ordentligt, säger Rebecka i en kommentar.

– Vi är glada att Rebecca vill fortsätta att vara med i Luleå Basket. Rebecca har haft en tufft rehab för sina fotskador, men hon har varit proffsig hela tiden och bidraget till laget med glädje och positiv energi. Vi har ingen tidsram för när Rebecca kan börja träna basket, men vi är glad att hon vill fortsätta med oss och hoppas att alla fans i Luleå får en chans att se vilken skicklig basketspelare hon är, säger huvudcoach David Visscher.