Nyheter

Stjärnduon från college bildar guardpar

Luleå Basket har skrivit på för ett år med amerikanske guarden Adrienne Motley. Adrienne kommer senast från collegespel hos University of Miami där hon tillsammans med den sedan tidigare kontrakterade Jessica Thomas bildade ett riktigt vasst guardpar. Vid WNBA-draften i våras draftades hon i tredje rundan av Indiana Fever där hon sedan blev kvar tills maj. Hennes sista år på college snittade hon 13 poäng, 2,2 returer och 2,7 assist.

– I’m very excited to begin my pro career with Lulea. I have heard nothing but great things about the organization and I’m sure my time there will be a great first experience. I’m ready to get there and start winning games, sager Adrienne Motley i en kommentar.

– Med Adrienne Motley få vi en komboguard som kan göra poäng och som också kan spela point guard. Det skadar inte att Adrienne har spelat tillsammans med Jessica Thomas på University of Miami. De kommer att bygga en av de bästa bakplanerna i Basketligan Dam, säger huvudcoach David Visscher.

Just möjligheten för Adrienne att få spela med sin guardpartner från college under sitt första proffsår kommenterar hon på följande sätt:

– I’m grateful to be able to start my pro career with Jessica. We both know each other’s game very well and we are still very close, so having somebody there to start this journey with is amazing.

 

Bildkälla: http://www.trbimg.com/img-583f0c8d/turbine/sfl-um-s-adrienne-motley-earns-spot-on-early-season-naismith-award-watch-list-20161130