Nyheter

Klart med ny amerikanska

Luleå Basket har skrivit på ett år med amerikanska power forwarden Katie Frerking. Katie, 185 cm lång och född 1995, kommer senast från Auburn University där hon under sitt sista år snittade 15,7 poäng, 6,3 returer och 3,0 assist.

– Katie är en mångsidig spelare i både anfall och försvar. Hon var Auburn Universitys bästa poängplockare i den starka SEC conference och var framröstat som SECs bästa försvarsspelare. Hon kommer gör nytta på många positioner i Luleå Energi Arena i höst, säger huvudcoach David Visscher.

– I’m so excited about finally signing my contract and making everything official. This is a great situation for me to be in for my first year so I really appreciate everyone who worked to make this happen. I can’t wait to meet all of my new coaches and teammates and experience a new culture and part of the world. To say I’m thankful for the opportunity ahead of me is an understatement and I’m so ready to get over to Lulea and get to work, säger Katie Frerking i en kommentar.

 

Bildkälla: http://www.auburntigers.com/sports/w-baskbl/spec-rel/031616aaa.html