Nyheter

Visscher i Luleå igen

Nu har vi klart med Luleåfostrade guarden Felicia Visscher. Felicia, född 1997 och 175 cm lång, gjorde sin debut i Basketligan Dam föregående säsong när hon spelade i Östersund där hon tyvärr hade en skadedrabbad säsong. Nu är hon fri från skador och redo för spel i sin hemstad igen.

– Felicia är en ung och lovande Luleåtjej som förra säsongen fick chansen att visa framfötterna i Östersund. Hon är en spelare som har mycket basketkunskap i sig och har gjort sig väl förtjänt av ett kontrakt. Jag tror att hon kan ta stora steg i sin utveckling hos oss under den här säsongen, säger assisterande coach Johanna Riihiaho.

– Det känns super kul att få spela med Luleå Basket. Jag ser fram emot en tuff och rolig säsong där jag har stora möjligheter att utvecklas som basketspelare, säger Felicia Visscher i en kommentar.