Nyheter

Dags för andra uppkastet i Luleå Energi Arena

Det är dags för andra uppkastet på hemmaplan för Luleå Basket och gästande lag är Norrköping Dolphins. Trots att de startat säsongen med två förluster verkar de riktigt hungriga och Luleås basketpublik ser fram emot en tuff match. 

Vid denna tidpunkt förra säsongen hade Luleå Basket förlorat en match mot Norrköping som inledde ligan väldigt starkt med fem raka vinster. Nytt år ger nya möjligheter och trots att de har två förluster i bagaget kommer vi förbereda oss för ett målinriktat Norrköping. De har visat att de kan slå oss en gång och det gäller att vara på sin vakt. De hade precis som oss sin hemmapremiär för ungefär en vecka sedan och gör nu sin andra bortamatch för den här säsongen.

Lena Frederiksen, som gör sin första säsong i Luleå Basket, kommer tidigare från Norrköping så mötet för henne imorgon bli ett speciellt ett.

– Det kommer bli kul att träffa mina gamla lagkramrater, dom spelar väldigt tufft så vi får vara beredda på det, säger Lena Frederiksen.