Nyheter

Välkommen till en ryslig hemmamatch i Luleå Energi Arena

Den 2 november 19.00 är det dags för Luleå Basket att ta sig an Alvik i Luleå Energi Arena, ett riktigt mästarmöte och säkerligen en rysligt spännande match. Den här kvällen spökar vi till arenan och bjuder in Luleå att fira halloween med oss. Alla barn som kommer utklädda bjuder vi dessutom på inträdet!

Missa inte att fira halloween med oss och samtidigt se Luleå Basket kämpa om segern mot topptippade Alvik. Kvällen till ära kommer LF Stars finnas på plats och dansa för oss, i foajén kommer det finnas fiskedamm, ansiktsmålning och annat roligt för barnen och under matchen bjuder vi på hemliga överraskningar! Du som är riktigt påhittig med din utklädnad har chansen att vinna riktigt fina priser.

Så gnugga geniknölarna och sätt ihop en kuslig outfit och så syns vi torsdagen den 2/11 i Luleå Energi Arena och hejar fram Luleå Basket till ännu en vinst!

Matchvärd: Shorelink
Matchboll: BDX

Utklädda barn hämtar upp sin fribiljett i biljettkassan innan match.