Nyheter

Roadtrip för Allis i samarbete med Sparbanken Nord

Luleå Basket har sedan några år tillbaka ett samarbete med Sparbanken Nord där Allis Nytröm, basketproffs och Luleåbo, besöker mellanstadieklasser runt om i Norrland för att prata om god kamrapskap, allas lika värde, lagkänsla samt mål och ambitioner. 

I veckan har Allis befunnit sig först i Arjeplog under måndagen och idag, tisdag, har vi besökt Pitholmsskolan i Piteå. Det har varit två roliga och lärorika dagar, inte bara för oss utan också förhoppningsvis för eleverna vi träffat. Många viktiga frågor lyftes och det har varit så roligt att få träffa så många kloka och engagerade ungdomar.

Tack till Öbergaskolan och Pitholmsskolan för att vi fick komma, även ett stort tack till Nordiska Bil som försåg oss med en trygg bil så vi kunde ta oss fram och tillbaka till Arjeplog bekvämt!

I december väntar ytterligare några besök i Piteå och efter jul är det dags för Allis att besöka Kiruna.