Nyheter

Första matchen i Turkiet spelad

Tyvärr inkasserade Luleå Basket sin första förlust i EEWBL idag då vi förlorade mot Good Angels Kosice med 68-55 (20-17, 17-7, 14-13, 17-18).

Det var en tuff match mot ett riktigt bra motstånd där Good Angels hade ett rejält längdövertag vilket syntes i returtagningen som vi förlorade med 63-40. Första perioden var väldigt jämn, båda lagen spelade smart basket och hade bra bollfördelning. Gällande skyttet hade inget av lagen en särskilt bra dag. Det var i andra perioden vi förlorande greppet om matchen en aning och det räckte för att Good Angels skulle ta tillfället i akt och dra ifrån. Resterande perioder höll vi jämt upp men tyvärr lyckades vi inte komma ikapp.

Olyckligt nog skadade Katie Frerking knäet i när bara minuter kvarstod av matchen och hon kommer inte kunna spela imorgon. Frerking genomgår läkarundersökningar just nu och vi hoppas att det inte är någon allvarlig skada.