Nyheter

Några erfarenheter rikare

Det slutade tyvärr med förlust även i andra matchen i Turkiet för Luleå Basket. Al Riyadi från Libanon hade enormt bra flyt i skyttet under första halvlek och kunde skapa ett stort poängmässigt övertag. Vi dessvärre hade ingen bra dag när det kom till skyttet och trots att vi presterade bättre under andra halvan av matchen så räckte det inte för att hota Al Riyadi.

– Matchen mor Al Riyadi blev ingen bra dag på jobbet för Luleå Basket, säger David Visscher. – På förhand var vi oroliga för deras stora inside-spelare samt deras duktiga amerikanska guard Roneeka Hodges. Vi hade rätt om henne. Hon satt skott från överallt och vi kunde inte få stopp på henne. Hennes lagkamrater hängde på och de sköt oss sönder och samman i första halvlek. Efter halvtid spelade vi bättre men försprånget var för stort. Förlusten var ett faktum. Vi får slicka såren och dra lärdom av våra misstag inför nästa match, avslutar Visscher.

Stage III spelas i Liepaja första helgen i januari och vi hoppas på bättre spel och fler vinster då.