Nyheter

Tomtefar och autografskrivning med hela laget!

Julen är här och vi vill fira den med dig! På fredag den 15e december välkomnar Luleå Basket Visby Ladies till Luleå Energi Arena och innan matchen så kan du komma och träffa Tomtefar, lämna in din önskelista, tävla om fina priser, äta pepparkakor med matchvärd och huvudsponsor Rikshem och mycket mer! Efter matchen får du dessutom chansen att träffa hela laget då de kommer finnas på plats och skriva autografer i foajén.

Vi vill avsluta året på bästa sätt och vad är väl bättre än ett riktigt härligt julfirande i basketens tecken? Kom och träffa Tomtefar som finns på plats från 17.30 i foajén och få en liten julklapp i förväg av hans nissar när du lämnar in din önskelista. Dessutom kan du vara med och tävla om en meet n’ greet med hela Luleå Basket när du får chans att träffa alla spelare, fota dig med guldbucklan och få en signerad tröja av hela laget. Förutom allt detta är toppas kvällen av en basketmatch och tabellfemman Visby Ladies lär vara sugna på revansch efter fjortonpoängsförlusten mot de Svenska mästarna i september tidigare i höst. Efter matchen kommer alla spelare vara i foajén och skriva autografer.

Det här är en kväll du helt enkelt inte får missa! Säkra dina biljetter på luleabasket.com, Kulturens Hus eller kom in till oss på kansliet på Luleå Energi Arena.

Dessa företag kommer finnas på plats i foajén:
Rikshem
Pärlor UF
Din Kompis UF
Christmas on Ice
Pop up-Store Luleå