Nyheter

Stage III av EEWBL väntar

Under fredagen beger sig Luleå Basket för andra gången mot Lettland, närmare bestämt Liepaja, för Stage III av EEWBL. Tufft motstånd i två viktiga matcher väntar för lagets del. 

– Vi åker till Liepaja, Lettland för den tredje omgången av EEWBL med två viktiga matcher mot hemmalaget Liepajas Papirs på lördag och Kibirkstis Vilnius från Litauen på söndag. Vi har haft en bra träningsvecka och känner oss förberedda inför helgen. Vi kommer inte ha en ersättare till skadade Katie Frerking men vi har fått tillbaka Chioma Nnamaka efter sitt benbrott. Spelarna vet vad det är som gäller och vi tar en match i taget med fokus och energi. En spännande baskethelg med andra ord, säger coach David Visscher.

Helgens matcher kommer sändas live och ni hittar alla helgens sändningar på EEWBLs youtube sida, klicka HÄR. När denna omgång är avgjord kommer datumet för matchen som spelas i Luleå Energi Arena att sättas och blir officiellt så fort som möjligt.