Nyheter

Kul med Advokatbyrån Kaiding och Vilda Kidz den 16 februari!

Den 16e februari då Alvik gästar Luleå Basket är Advokatbyrån Kaiding matchvärd och de har sett till att göra det till en riktigt härlig tillställning för alla barn! Dessutom lottar Kaiding ut två onumrerade årskort för resten av säsongen inklusive slutspel så se till att köpa matchprogram! 

Innan matchen kommer massor av roliga aktiviteter som anordnas av Vilda Kidz finnas i foajén för alla barn. Trollkarlen John Trix gör ballongfigurer, ankdamm, legobygge, ansiktsmålning, pyssel med Happy Faces UF och mycket mer! Uppkast sker som vanligt 19.00 men redan från 17.00 kommer Vilda Kidz finnas på plats.

Varför inte passa på att kombinera denna toppmatch med god mat i restaurangen LIVE innan matchen och göra det hela till en härlig after work? Alvik ligger för tillfället trea i tabellen, tätt efter Udominate, vilket gör den har matchen till en viktig match för kommande slutspel. Kom och heja fram oss till ännu en hemmavinst i Luleå Energi Arena!