Nyheter

SLUTSPELSDATUM

I och med vår vinst mot Udominate i onsdags leder vi nu tabellen med fyra poäng. Ännu kvarstår två matcher i grundserien, Norrköping imorgon samt Telge nu på torsdag, men oavsett hur dessa matcher slutar så kommer vi behålla vår placering i serien. Tack vare detta vet vi att vi har hemmaplansfördel genom hela slutspelet.

Biljetterna till första kvartsfinalen den 22 mars är redan släppta och du kan köpa dem HÄR. Information om biljettsläpp och kommande matcher släpps eftersom och annonseras på vår hemsida och våra sociala medier. Men redan nu kan du boka upp kalendern för eventuella semifinaler och finaler. Hjälp oss fylla hallen under hela slutspelet!

Kvartsfinaler
Torsdag – 22 mars – 19.00
Måndag – 26 mars – bortamatch
Onsdag – 28 mars – 19.00 (eventuell)

Semifinaler
Tisdag – 3 april – 19.00
Fredag – 6 april – bortamatch
Måndag – 9 april – 19.00
Torsdag – 12 april – bortamatch
Söndag – 15 april – 19.30 (eventuell)

Finaler
Onsdag – 18 april – 19.00
Lördag – 21 april – bortamatch
Måndag – 23 april – 19.00
Onsdag – 25 april – bortamatch
Lördag – 28 april – 19.00 (eventuell)

Under slutspelet sker inga förbokningar av biljetter utan enbart direktköp via vår hemsida, Kulturens Hus eller vårt kansli. Inför och under slutspel kan inga biljettbokningar ske över telefon.