Nyheter

Vinna eller försvinna imorgon

Nu är det slutspel och då kan allting hända, det fick vi erfara igår. Som natt och dag skulle man kunna beskriva utfallet på de två första kvartsfinalerna mot Mark Basket, men det är ingen idé att fastna i det som varit. Nu är det dags att rikta fokus framåt mot kvällens uppgift, som lär bli allt annat än lätt.

Hur går tankarna kring måndagens match?
– Först och främst är den slut och nu måste vi fokusera på nästa match, säger David Visscher och fortsätter: Mark spelade riktigt bra och satte flera viktiga skott i de avgörande minuterna. Det svänger i slutspelsbasket och nu svängde det emot oss. Vi få komma igen helt enkelt.

Hur är känslan inför kvällens match?
– Vi är revanschsugna och vill visa att vi kan spela bättre. Det härligt med helt avgörande matcher och nu har vi en chans att visa vad vi går för, avslutar Visscher.

För att säsongen inte ska vara över för vår del ikväll måste vi vinna. Mark kommer vara hungrigare än någonsin men nu har vi chans att visa Mark och resten av basketsverige precis hur bra Luleå kan vara när det krävs, både på planen och på läkaren. Med publikens stöd i ryggen blir vi starkare och därför behöver vi er lite extra ikväll. Hjälp oss att fylla hallen imorgon, det är svårt men med er hjälp klarar vi det. Hugg tag i alla du känner, gammal som ung och så ses vi i Luleå Energi Arena! Uppkast 19.00.

Om vi vinner imorgon släpps biljetterna till första semifinal på torsdag 09.00.
Semifinal 1 spelas 3 april mot Telge.

Matchvärd: Handelsbanken
Matchboll: BDX