Nyheter

Kom i god tid på måndag!

Nu på måndag den 9:e april ska vi se till att inleda veckan på bästa sätt när vi välkomnar Telge till Luleå Energi Arena för en tredje semifinal. Dessutom kommer Visit Luleå tillsammans med sina medlemsföretag finnas på plats i foajén med roliga utställningar och happenings, det vill du inte missa!

Förutom att det lär bli en ruggigt spännande match mellan oss och Telge på måndag så kommer foajén vara fylld av roliga utställningar och aktiviteter. Det är Visit Luleå tillsammans med medlemsföretag och samarbetspartners som arrangerar en utställning innan match. Från och med 17.30 finns de på plats i foajén så se till att hinna mingla där innan det blir dags att ta plats i arenan. Roliga tävlingar med fina priser utlovas!

Från 17.30 finns följande företag i foajén:

Uppkast 19.00
Matchboll: BDX
Matchvärd: BDX

Välkomna!