Nyheter

Följ med oss och Kreativgruppen till Umeå!

Äntligen dags för final och alla älskar väl ett derby?! Nu har ni chans att hänga med oss och Kreativgruppen ner till Umeå för final 2 mot Udominate fredagen den 20 april! 

Vi träffas på arenan 15.00 den 20 april för avfärd mot Umeå och på vägen bjuds det på lättare tilltugg från Råvara. Dessutom lottar Kreativgruppen ut ett årskort inklusive slutspel till säsongen 18/19 bland alla som följer med på bussresan!
I priset ingår alltså bussresa, matchbiljett, lättare måltid och du deltar i en utlottning om ett årskort inkl. slutspel säsongen 18/19. Ni betalar direkt vid bokning. Om ni får förhinder har vi inte möjlighet att avboka och betala tillbaka, utan ni får försöka att själv hitta en ersättare då.
Vi har endast 45 platser per restillfälle, först till kvarn! Anmäl dig HÄR.
NU KÖR VI MOT GULD! #stayhungry