Nyheter

Kreativgruppen ordnar fansbuss på onsdag!

Det heter hemmaplansfördel av en anledning. Umeå gav oss en tuff match i fredags och därför behöver vi er mer än någonsin när det är dags för final 4 och därmed bortamatch igen. Tack vare Kreativgruppen kan ni hänga med oss ner till Umeå för final 4 mot Udominate onsdagen den 25 april! 

15.00 lämnar bussen Luleå Energi Arena (framsidan mot vattnet) för avfärd mot Umeå och på vägen bjuds det på lättare tilltugg från Råvara. Dessutom lottar Kreativgruppen ut ett årskort inklusive slutspel till säsongen 18/19 bland alla som följer med på bussresan!

I priset ingår alltså resa tur och retur Umeå, matchbiljett, lättare måltid och du deltar i en utlottning om ett årskort inkl. slutspel säsongen 18/19. Ni betalar direkt vid bokning. Om ni får förhinder har vi inte möjlighet att avboka och betala tillbaka, utan ni får försöka att själv hitta en ersättare då.

Vi har endast 40 platser per restillfälle, först till kvarn!

Anmäl dig HÄR.

NU KÖR VI MOT GULD! #stayhungry