Nyheter

Fortsatt samarbete med Handelsbanken

Idag kan vi dela med oss av den glädjande nyheten att vi och vår samarbetspartner Handelsbanken har förlängt vårt avtal tillsammans. 

Handelsbanken är sedan en tid tillbaka en del i Luleå Basket och därför känns det mycket glädjande att vårt samarbete kommer att fortsätta. Såhär säger klubbdirektör Christer Sehlin om avtalet:
– Vi är väldigt glada att meddela att Handelsbanken har valt att fortsätta samarbetet med Luleå Basket. Handelsbanken är en samarbetspartner som verkligen förstår värdet i att synas med oss och som lägger ner stort engagemang i Luleå Baskets aktiviteter. Vi ser med tillförsikt fram emot vår fortsatta resa tillsammans.

– Luleå Basket gör både stan och länet till bättre platser att leva, bo och verka i. Att spelarna är förebilder för unga tjejer är naturligt, men att de även är det för unga killar visar att Luleå har kommit längre än de flesta. Förmodligen längst. Vårt samarbete har verkligen gynnat våra affärer, säger Jörgen Ericsson, bankchef Handelsbanken.