Nyheter

Luleå Basket söker säljansvarig

Luleå Basket bildades 1979, känd för sin laganda och publikstöd. I dag är det en av Sveriges absolut starkaste damelitföreningar. Tolv år i högsta ligan och med fem raka SM-guld i bagaget fortsätter vi vår satsning mot fortsatt framgång. Visionen är att spela långsiktigt i Europa och samtidigt rekrytera spelare lokalt och på så sätt bli en företrädare av Norrbotten i Europa. 

Beskrivning av tjänsten
Vi söker en säljansvarig som tar ett helhetsansvar över hela vår säljprocess. Som säljansvarig paketerar du attraktiva och nytänkande produkter till nya och befintliga partners, stora som små. Du ringer, mailar och genomför kundbesök. Du har också ett administrativt ansvar att skriva offerter, teckna avtal och fakturera. Mycket av din tid går även åt till nätverkande och löpande dialog med befintliga samarbetspartners och leverantörer.

Vem är du?
Du är en social och mycket driven person som gillar människor och älskar att sälja, men minst lika viktigt för dig är det att skapa långsiktiga relationer och leverera ett högt kundvärde. Precis som våra elitidrottare är du en entusiastisk teamplayer som alltid vill prestera på topp. Du gillar att ta egna initiativ och är van att arbeta strukturerat och självständigt. Du motiveras också av att arbeta i enlighet med Luleå baskets värderingar (hållbarhet, jämställdhet, mångfald, socialt ansvar, allas lika värde och ödmjukhet).

Du har arbetet med tjänsteförsäljning i minst 5 år, är van att driva försäljningsprocesser och har god förhandlingsvana. Du talar och skriver mycket god svenska. Du har körkort och tillgång till egen bil.

Arbetsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.
Kollektivavtal finns. Individuell lön tillämpas.
Inkom med ansökan snarast, då vi gör löpande urval. Sista ansökningsdag: 2018-06-01
CV och personligt brev skickas till christer.sehlin@luleabasket.com