Nyheter

Coachstaben är komplett!

Vi har idag glädjen att kunna meddela att det blir David Nilsson som blir Luleå Baskets assisterande coach kommande säsong och därmed är coachstaben komplett. David är en mycket kunnig person som under flera år varit aktiv i basketverksamheten i Norrbotten, bland annat som tränare för Luleå Baskets NIU-lag, något som han också kommer att fortsätta med kommande säsong.

– Det är jätteroligt att få in David ”Keso” Nilsson i assisterande coachrollen. Han kommer även att ha ansvaret för vårt ungdomslag, säger klubbdirektör Christer Sehlin och fortsätter: I och med detta får vi en röd tråd i verksamheten från vår NIU-verksamhet till representationslaget. David är ännu en av många coachtalanger från Luleå och det ska bli spännande att följa hans utveckling. Nu är coachstaben tillsatt och vi ser fram emot vad David*2 kommer uträtta.

– Det känns jätteroligt! Att få chansen att ta nästa kliv och att få ta det klivet in i Sveriges proffsigaste förening är jättehäftigt! Det är ju inget att hymla med att det alltid varit ett mål att ta sig till Basketligan. Att få göra den resan i en basketstad som Luleå med allt vad det innebär ska bli otroligt roligt! Säger David Nilsson i en kommentar.