Nyheter

VÄRVNINGSNYTT: Mosesson klar för en tredje säsong!

Idag kan vi meddela att Fanny Mosesson skriver på för en tredje säsong med Luleå Basket. Den Luleåfostrade guarden snittade 8,52 minuter, 1,4 poäng, 0,4 assist och 0,6 returer under fjolårets säsong

– Fanny fortsätter att kombinera elitbasket och heltidsstudier även nästa säsong. Hon utvecklades bra förra säsongen och blir mer och mer trygg och aggressiv i sitt spel. Vi ser fram emot att se Fannys fortsatta utveckling på basketplanen samt hennes glada och lättsamma personlighet som hon levererar hela tiden, säger head coach David Visscher i en kommentar.

– Det känns jätteroligt att få stanna ännu ett år i Luleå Basket, säger Mosesson och fortsätter: Jag trivs bra och har möjligheten att kombinera basketen med mina studier. Jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen!