Nyheter

VÄRVNINGSNYTT: Ytterligare en amerikanska ansluter till truppen

Luleå Basket har gjort klart med en ny amerikansk 3-4 i form av Chastity Reed. Hon har mångårig erfarenhet från spel i Europa och kommer närmast från den schweiziska ligan. Under den senaste säsongen i Pallacanestro Bellinzona snittade hon 20,7 poäng, 11,0 returer, 3,6 assist och 2,0 steals per match. Innan Chastity startade sin professionella karriär i Europa spelade hon i WNBA med Tulsa Shock.

-I am feeling really excited signing with Luleå Basket and being able to be part of such a great program. I have heard a lot of good things about the club and I am looking forward to helping the club reach its targets in Sweden and EWBL the coming season, säger Chastity Reed.

– Chastity har stor erfarenhet från spel i Europa där hon varit i många olika länder och presterat bra siffror. Hon kan spela både Small forward och Power forward men kan nyttjas på flera positioner. Det ger oss en flexibilitet i laget. Men framför allt så är Chastity en riktigt bra poänggörare och returtagare, säger klubbdirektör Christer Sehlin.