Nyheter

Lär känna vår senaste rekrytering!

Att lagbygge är a och o i basket, det är ingen nyhet. För att laget på planen ska fungera krävs samarbete, kompetens och bredd samt en gemensam vilja att lyckas. Fyra komponenter som även behövs bakom kulisserna i kontorsstaben. Därför är vi så glada och stolta när vi nu kan presentera vårt senaste nyförvärv på marknadsavdelningen, Reidun Holstad-Johansson. Reidun kommer ursprungligen från Gällivare och flyttade till Luleå för 13 års sedan. Under sin karriär har hon hunnit jobba som försäljningschef, med marknadsföring men också inom restaurangbranschen – en mångsidig person med passion för nya kontakter med andra ord.

Berätta mer om dig själv! Vem är Reidun?
Jag är en person som måste ha sin dagliga dos av människor. Född och uppvuxen i Gällivare och lycklig Luleåbo sedan 13 år. Jag gillar att vara i farten där det händer och det är inte ovanligt att du stöter på mig i alla möjliga sammanhang såsom event, mingel och olika nätverk. Serviceminded in i fingerspetsarna vilket gjort att jag naturligt hamnat i service och säljbranschen. Jag har jobbat med försäljning på ett eller annat sätt i hela mitt arbetsliv. På sidan av håller jag även säljutbildningar och föreläsningar om hur man jobbar med bemötande och kommunikation mellan säljare och kund.

Du går från att jobba inom restaurangbranschen till att jobba tillsammans med massor av coola, starka kvinnor. Hur påverkar det dig?
För mig är det ett självklart val att jobba med ett damlag eftersom jag själv brinner för jämlikhet och tycker det är superviktigt att damidrottare ska spela på samma villkor som herridrottare. En stor fördel med damlag är den positiva energin som tjejerna besitter och den kämparglöd som sporrar både mig och andra att vilja vara med på resan.

Vad är dina förväntningar på jobbet?
Mina förväntningar på jobbet är att lära känna nya samarbetspartners och sponsorer samt att få jobba med mina kära nätverk och ha kul på vägen!